banner ads

Προφίλ


Από το 1989, η εταιρεία μας εμπορεύεται, μελετά, κατασκευάζει και τοποθετεί πρότυπα συστήματα Θέρμανσης, Κλιματισμού, Εξαερισμού, Ηλιακής Ενέργειας, Φυσικού Αερίου και Ανανεώσιμων Μορφών Ενέργειας.
Η εταιρεία μας διαθέτει ευρή φάσμα προϊόντων σύχρονης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, απόδοσης και αισθητικής που κατασκευάζονται στα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια σε ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ και ΙΑΠΩΝΙΑ. Η  ποιότητα  των προϊόντων  μας διασφαλίζεται  πάντα  κατά CE, ISO-9001, EUROVENT, DIN, TUV, GS, UL, EN315, ELOT.
Με έμπειρους Μηχανολόγους Μηχανικούς  και εξειδικευμένα συνεργεία είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις πλέον σύγχρονες, αξιόπιστες, οικονομικές και πρωτοποριακές λύσεις - υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη των καθημερινών και μελλοντικών αναγκών των πελατών μας.
        
Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. 
Για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το προϊόν μας και μετά την πώληση, παρέχοντάς σας συνεχή ενημέρωση και υποδειγματική τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή. Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία, την πείρα, την κατάληλη υποδομή και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.  
   
Θεοφάνης Ν. Ξανθιώτης    
Msc Μηχανολόγος Μηχανικός